Ergonomi

 

För oss på Eica så innebär termen ergonomi främst höj- och sänkbara bord i olika former. Tillsammans med våra kunder tar vi fram en konstruktionsritning och kan alltså hjälpa dig från arkitektritning till färdig produkt. Vi CE-märker givetvis också våra produkter, vilket innebär att produkten överensstämmer med grundläggande krav på exempelvis hälsa, säkerhet, funktion, miljö, enligt EU:s direktiv samt att föreskriven kontrollprocedur har följts.

Några exempel på produkter som vi tillverkar inom denna genre är kontorsbord, förpackningsmaskiner, monteringsbord, receptionsdiskar samt arbetsbord till livsmedelsindustri och sjukhus. När det gäller det senare alternativet så tillverkas borden oftast helt i rostfritt stål vilket medför att det är lätt att hålla rent och enkelt kan spolas av. Vår slutkund på höj- och sänkbara bord kan vara allt från specialsnickerier, sjukhus eller företag med kontorslandskap.

Det finns inga restriktioner för vad vi kan tillverka, och du kan tillsammans med din arkitekt, eller direkt med oss, bestämma hur du vill att det ska se ut samt vilken funktionalitet du vill uppnå på din produkt.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående vår kapacitet och produktion inom området ergonomi. Du kan antingen kontakta oss här, eller fylla i offertförfrågan nedan.

Offertförfrågan ergonomi
Offertförfrågan

Offertförfrågan


Skicka offertförfrågan

Kontakta oss direkt

Har du frågor eller vill beställa? Ring oss på 035 - 15 13 30 eller skicka ett meddelande.

Skicka meddelande

Gör en offertförfrågan

Skicka snabbt och enkelt en offertförfrågan till oss.